اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

برگزیدگان نهایی اولین مسابقهءآنلاین هنرمعاصرایران-پرسبوک


به گزارش آکادمی هنر به نقل از جشنواره هنر معاصر ایران، پرسبوک اولین مسابقه‎ی هنری در فضای مجازی فیسبوک، حاصل تشریک مساعی و همدلی دوستانی است که مشترکا براین باورند که می توان فرهنگ را از طریق رسانه های عمومی گسترش داد. مفهوم رسانه‎های عمومی امروزه بسیار انتزاعی تر از آن است که بتوان آنها را به رسانه‎های تصویری یا کاغذی ،... تقسیم کرد. رسانه‎ها امکان تبادل اطلاعات و پردازش داده‎هایی را میسر کرده‎اند که تا چندی قبل عملا خیالی و وهمی به نظر می‎رسید

 

شکل گیری گروه هنر معاصر ایران و اجرای اولین دوره‎ی مسابقه‎ی اینترنتی پرسبوک، ساماندهی غیر انتفاعی این بخش از جامعه‎ی فرهنگی را مد نظر دارد ودر دورنمای پرسبوک می کوشیم امکان شناسایی و معرفی استعدادهای جوان را فراهم آوریم و ازاین طریق فرصت پیشنهاد اسامی متنوع تری برای عرصه‎ی حرفه‎ای بوجود آوریم.

 

شرا یط نا به سامان حاکم بر جامعه‎ی هنری کشور و خلأهای موجود در ساماندهی و مدیریت نهادهای مردم محور مسبب سکون و رخوت فرهنگ شده است. در چنین شرایطی رسانه‎هایی چون اینترنت دسترسی سهل و مقتنمی را فراهم ساخته‎اند. این دروازه‎های نوین به جز کاربری گسترده از بسیاری معایب و دسته بندی‎های رایج و منفعت جویی‎ها مصون مانده است. نسل جوان هنرمندان تجسمی، بیش از هر گروه دیگری آینده‎ی خود را درمراودات این عرصه جستجو می‎کند.

 

در این مسیر کوشندگان و هنرشناسان بسیاری همراه و یاورمان شده‎اند، که از تک تک آنها سپاسگذارم. بایسته می دانیم از ادوارد لوسی اسمیت دبیر دائمی پرسبوک به خاطر حمایت فروتنانه‎شان یاد کنم.

 

در این دوره به دلیل تنوع آثار و گستردگی محتوایی و اجرایی حاضر در عرصه‎ی فرهنگ،تکنیک و موضوع آزاد اعلام گردید و در نهایت آثار در 11 بخش نقاشی،عکاسی،طراحی، تصویرسازی، گرافیک، مجسمه سازی، ویدئو آرت، چیدمان،  هنر محیطی، هنر اجرا و بدن دسته بندی شدند. در طی مسیر به این نتیجه رسیدیم که منابع محدودی از هنر ایران در اختیارمان قرار دارد، بنابراین در کنار برگزاری سالانه به دنبال راه اندازی و گرد آوری بانک اطلاعات هنری نیز هستیم که امیدواریم گالری‎ها، مجموعه داران و همگامان اهل هنردر این امر مارا یاری رسانند.

 

هیئت انتخاب اولین دوره‎ی پرسبوک

 

هیئت انتخاب دوره‎ی اول پرسبوک را ادوارد لوسی اسمیت، احمد نادعلیان، احمد کیارستمی، اگنس کولمر، انگرت سولتا، سیمین دهقانی بر عهده داشتند. هیئت انتخاب بخش نهایی نیز توسط اگنس کولمر،انگرت سولتا و ادوارد لوسی اسمیت انجام پذیرفته است. در مجموع این گروهها از میان انبوهی از آثار طی 3 هفته لینک اشتراکی350هنرمند، 37 نفر ایشان شایسته‎ی انتخاب در بخش نهایی دانسته‎اند که فهرست اسامی این هنرمندان به شرح ذیل می‎باشد.


نقاشی: الناز جوانی، حامد بهروزکار، طاها حیدری، سمیه محرمی، ملودی هژبرالسادات

 

طراحی: نیکزاد عربشاهی، پریچهر طیبی، حبیب فرج آبادی، مریم دادگر،غزاله بحیرایی


گرافیک: شادی رضایی، مریم پیروی، مصطفی رضایی قلعه، تورج صابری وند

 

ویدئوآرت: رامین اعتمادی بزرگ، زهره اسکندری، سام چگینی

 

چیدمان: نداظرف ساز، سپیده فرزام، پریسا رجبیان

 

هنر محیطی و اجرا/بدن: گروه هنر جدید، تارا گودرزی، راحله زمردی نیا، داریوش راد، محمود مکتبی

  

عکاسی: آسیه روح الامینی،امیر حسین کیهانی، بهاره بیشه، بهزاد سلطان محمدی، سحر مختاری

  

مجسمه: علی هنرور، فرزاد کهن، راحله فیلسوفی 

 

تصویرسازی: فرهاد مفوز، امیر خجسته، سید میثم موسوی، امیر علیزاده

 

در همین رابطه مشاهده کنید:

گالری تصاویر آثار برگزیده هنرمندان مذکور 

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما