اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

نمایش چیدمان ونت‌وورث در آمریکا

 

موزه‌ی هنر ایندیاناپولیس از بزرگ‌ترین چیدمان ریچارد ونت‌وورث در امریکای شمالی رونمایی کرد. این اثر، جاه‌طلبانه‌ترین کار هنرمند تاکنون است.

 

ونت‌وورث که اغلب از او به‌عنوان کیمیاگر اشیای پیش پا افتاده یاد می‌شود، برای تبدیل مواد آشنا به اشعاری بصری، شناخته می‌شود. چیدمان‌های کتابی ونت‌وورث، شکل ظاهر و معنای مکان نمایش کار را با زیبایی، ابداع و شوخ‌طبعی تغییر می‌دهد. چنین کارهایی با ویژگی کتاب، به‌عنوان شیئی عادی که در عین حال نماد دانش و فرهنگ در جامعه‌ی مدرن و در طول تاریخ بوده است، بازی می‌کنند. چیدمان اخیر هنرمند با عنوان «سقف کاذب» از کتاب‌هایی ساخته شده است که در تابستان طی یک فراخوان از سوی مردم اهدا شده بود.

 

در کنار مشارکت عمومی مردم، دانشجویان مجسمه‌سازی دانشگاه ایندیانا در ساختن چیدمان به هنرمند یاری رسانده‌اند. کیوریتور هنر معاصر موزه می‌گوید: «وقتی که چند سال پیش شانس این را داشتم که اینستالیشن ریچارد را در استانبول ببینم، تحت تاثیر حضور بصری جذاب کار و امتزاج موفقش با معماری پیرامون قرار گرفتم.» وی می‌افزاید: «این اثر همچنین اولین چیدمان کتابی ریچارد است که در آن تمام کتاب‌ها از سوی مردم اهدا شده است. این که جامعه‌ی ما در خلق این کار، چنین نقش مهمی را ایفا کرده، بسیار پرمعناست».

 


اواخر دهه‌ی ۱۹۷۰ ریچارد ونت‌وورث به‌عنوان یکی از چهره‌های اصلی جنبش مجسمه‌سازی جدید بریتانیایی به شهرت رسید. به‌عنوان یک هنرمند و یک معلم، وی عمیقا نسل‌های متوالی هنرمندان را تحت تاثیر قرار داده است. ریچارد ونت‌وورث (متولد ۱۹۴۷، ساموا)، در رویال‌کالج تحصیل نموده است و در کالج گلداسمیتز سابقه‌ی تدریس دارد. وی در ۲۰۰۹ به‌عنوان رئیس بخش مجسمه‌سازی رویال‌کالج انتخاب شد. ونت‌وورث در لندن زندگی و کار می‌کند و در گالری‌هایی نظیر وایت‌چپل، تیت‌مدرن و سرپنتین نمایشگاه داشته است.

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما