اختصاصی

  • برندگان ونیز ۲۰۲۲ مشخص شدند، سهم پررنگ سینمای ایران در بخش های مختلف

    هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز شنبه شب با اعلام برندگان و مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. این جشنواره در ونیز ایتالیا از ۳۱ اوت تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۲ برگزار شد. مستند همه زیبایی و خونریزی (All the beauty and the bloodshed) به کارگردانی لورا پویترس برنده شیر طلایی برای بهترین فیلم در هفتاد و نهمین دو...

آثار کشف شده فرانسیس بیکن نقاش "اکسپرسیونیست فیگوراتیو"، حراج می شود

نقاشی‌های تازه کشف شده‌ متعلق به «فرانسیس بیکن» به قیمت بیش از 100 هزار پوند فروخته می‌شوند.

francis bacon

به گزارش آکادمی هنر، شش نقاشی از فرانسیس بیکن که پیش از این گمنام بودند قرار است به قیمت تخمینی بیش از 100 هزار پوند در انگلیس چکش حراج بخورند. گفته می‌شوند این آثار که اخیرا به عنوان شاهکارهای این نقاش انگلیسی شناخته شده‌اند، متعلق به مجموعه کارهای دهه 1950 بیکن هستند.

 

 

اعتبار پنج نقاشی بیکن از سوی کمیته شناسایی نقاشی‌های فرانسیس بیکن محرز شده و قرار است روز 20 مارس به معرض فروش گذاشته شوند.

شاهکارهای بیکن در اصل زیر نقاشی‌های «لوییس تاد» پنهان شده بودند. تاد نقاشی گمنامی بود که با رنگ و روغن روی نقاشی‌های بیکن آثار خود را خلق کرده بود و حال پس از گذشت سال‌ها، فرزندان او کارهای بیکن را کشف و شناسایی کرده‌اند.

فرانسیس بیکن متولد سال 1909 دوبلین بود که مدت 30 سال روی مجموعه نقاشی‌های «باب در حال فریاد زدن» کار می‌کرد. «لوییس تاد» هم هنرمند حوزه‌های گرافیکی بود که در سال 1925 متولد شد. وی در وزارت کشاورزی،‌ غذا و ماهیگیری فعالیت داشت و در روزنامه «کمبریج دیلی نیوز» به عنوان کاریکاتوریست کار می‌کرد.

بیکن پشت سطح اصلی بوم نقاشی، نقاشی کشیده است. پشت بوم به خاطر خشک بودن و این‌که رنگ را به طور کامل جذب نمی‌کند سطح مورد علاقه او بوده است. هر چند او از پاستل و اکرلیک برای زمینه استفاده کرده که اغلب صاف و تخت است، فیگورها با رنگ روغن اجرا شده‌اند، که دیرتر و آهسته‌تر خشک می‌شود. این کار تصحیح کردن و تغییر دادن اجزا نقاشی در طول کار را آسان تر می‌کرد و آزادی عمل بیشتری به او می‌داد. بیکن با اقسام مختلف قلم‌موها و گاهی با دست خالی یا با تعویض قلم‌مو با تکه‌ای پارچه، اسفنج، برس مو و حتی با پلوورهای کاموایی یا هرچه در لحظه به خودش پیشنهاد می‌داد، نقاشی کرده است.

 نقاشی های فرانسیس بیکن

شاید تمایز نقاشی های بیکن تضاد بین فیگور و زمینه باشد که در مجموعه نقاشی های او یافت می شود. موضوعات انسانی او سراسر از محیط پیرامون شان که نوعی سن یا دکور سرد و ساکن است، جدا هستند .در نقاشی‌های او نوعی بیان بنیادی و استوار از عدم ارتباط انسانها با دنیایی که در آن به سر می‌برند وجود دارد. واقع‌گرایی بیکن در بیان این چنین احساس غربت و نا خشنودی, در میان معانی مناسبی که او در نقاشی می‌جست، ترکیب شده است.

 

 

 

درباره نویسنده :
نام نویسنده: تحریریه آکادمی هنر

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مطالب مرتبط

تحلیل سینما

تحلیل تجسمی

پیشنهاد کتاب

باستان شناسی سینما